Official dealear

Chainmaster

Milos

Madix

Das

JB

Actor

Iluminat Arhitectural Exterior, Interior si Ornamental

  Orice lucrare de iluminat arhitectural color sau cu schimb de culoare reprezintă un spectacol deosebit oferit oricărui trecător, pentru că spectacolul de lumină se petrece în exterior. Cladirile iluminate astfel capătă distincție, originalitate, și se impun în peisajul citadin nocturn devenind un reper.

  De asemenea, lucrările de iluminat interior trebuie sa fie o adevarată oază de confort și intimitate pentru proprietarii locațiilor în care sunt instalate.

  Un caz aparte îl reprezintă iluminatul festiv, ornamental, dedicat în special sărbătorilor de Craciun, Paști sau altor evenimente, aceste proiecte de iluminat trebuind să ofere un climat special de sărbatoare care să bucure ochiul privitorilor.

  Putem, de asemenea, oferi și diverse variante de panouri sau ecrane cu LED, cortine cu LED de orice dimensiuni și rezoluții, pentru imagini video pe clădiri sau suporți foarte înalți.

  Iluminatul cu LED-uri asigură o economie de 78 -90% la factura de energie electrică. LED-urile reprezintă soluția de iluminat a viitorului apropiat. Pentru oricine are nevoie de lumină tehnologia LED oferă cei 3E: Ecologic, Economic, Eficient.

Iluminat Arhitectural
Teatrul Tineretului Piatra Neamt
Teatrul Tineretului Piatra Neamt
Iluminat perimetru curte
Iluminat perimetru curte

Iluminat Interior
Magazin Simple Concept Sibiu
Magazin Simple Concept Sibiu
Club Royal Cisnadie
Club Royal Cisnadie

Iluminat Ornamental
Iluminat ornamental Sarbatori de iarna
Iluminat ornamental Sarbatori de iarna
Iluminat ornamental pom de craciun
Iluminat ornamental pom de craciun


Osram Sylvania Actor-Mate Alutruss Eurolite Europalms Futurelight GE Omnitronic Philips PSSO Sommer Chainmaster Guil Antari Madrix