Official dealear

Chainmaster

Milos

Madix

Das

JB

Actor

Proiectare sisteme de sunet, lumini si efecte speciale

  Într-un restaurant, pub sau cafenea, sistemul audio trebuie să ofere clienților o ambianță sonoră plăcută, relaxantă. Același lucru se poate spune și despre sonorizarea ambientală într-un ștrand, parc sau alte locuri publice.

  Ocazional, instalația de amplificare fixă este susținută de un sistem audio de putere, la nunți, botezuri ori alte evenimente. Când spui sonorizare reușită, de cele mai multe ori faci referire la un sistem audio care se aude bine și care este adecvat scopului pentru care a fost cumpărat.

  O categorie aparte o reprezintă radioficarea unor lăcașe de cult ce trebuie să aibă un sunet clar și uniform pe tot parcursul activitatilor specifice. Unul din cele mai importante proiecte realizate de noi a fost radioficarea unui stadion la standardele cerute de UEFA.

  Pe lângă partea de sunet, putem oferi și proiecte pentru iluminat atât interior cât și exterior. Tehnologia cu LED permite o gamă variată de aplicații: iluminat interior ambiental, panouri cu LED, aplicații cu fibră optică, diverse proiectoare și lumini pentru discoteci, proiectoare pentru iluminat arhitectural exterior, etc.

  O gamă variată de efecte speciale pot face diferența între o aplicație banală și una deosebit de reușită. Pentru aceste tipuri de aplicații putem oferi echipamente de fum, fum rece, ceață, flăcări, spumă.
Osram Sylvania Actor-Mate Alutruss Eurolite Europalms Futurelight GE Omnitronic Philips PSSO Sommer Chainmaster Guil Antari Madrix